top of page
  • emmilavikka

Ensimmäinen astutus

Treffatiin Do-Itia eilen illalla pienen lenkin merkeissä. Trendi oli todella innoissaan poikaystävästä, ja tyrkytti itseään minkä kerkesi. Do-It ei kuitenkaan ihan lämmennyt, haisteli kyllä ja leikitti hieman, mutta ei hypännyt kertaakaan selkään.


Tänään aamulla treffeillä oli selvästi aivan erilainen meininki. Do-It oli todella paljon kiinnostuneempi Trendistä kuin aiempina päivinä, hyppi selkään useita kertoja ja roikkui Trendin takapuolessa koko ajan. Kertaalleen kävi oikein kunnolla selässä ja melkein jo onnisti, mutta ei aivan, Trendi kiemurteli pois alta juuri kriittisellä hetkellä.


Aamupäivällä kävimme paikallisella Evidensia-klinikalla ottamassa uuden progen, jotta tiedetään, missä mennään. Tänään on 16. juoksupäivä, mutta koska Trendiä ei ole aiempiin juoksuihin yritetty astuttaa, ei sen tavanomaisesta juoksun kulusta ole tietoa. Progearvo oli yli mittausrajan eli > 63,6 nmol/l (>20 ng/ml). Ei siis olla missään nimessä enää liian aikaisessa ajankohdassa, vaan päin vastoin, astutus pitäisi saada mieluiten tänään onnistumaan, jotta kohdunkaula päästäisi vielä siittiöitä läpi. Liian myöhäistäkään ei kaiken järjen mukaan pitäisi olla, koska maanantaisesta progesteronitestistä laskettuna ovulaatio on ollut aikaisintaan keskiviikkona, ja parhaat päivät astutusta ajatellen ovat ovulaatiopäivä ja kaksi sen jälkeistä päivää. Vasta tänään Do-It on ollut sitä mieltä, että ajankohta on oikeasti otollinen.


Alkuillasta Sannan työpäivän jälkeen oli seuraavien treffien aika, nyt oikein tositarkoituksella. Yritystä kyllä olikin todella paljon. Trendi flirttaili ja leikki ja kiehnäsi, ja Do-It hyppi selkään minkä vauhdissa kerkesi, mutta Trendi ei millään meinannut asettua aloilleen seisomaan. Trendin käytös oli tosi ristiriitaista. Siitä näki, että se on erittäin halukas astumiseen ja lähestulkoon työntää itseään Do-Itin alle, mutta ensikertalaisena narttuna ei kuitenkaan tajunnut, miten hommat oikeasti hoidetaan. Hieman jo läkähtyneinä sitten alkoivat hieman rauhoittumaan, ja pienen kiinnipitämisen avustuksella Trendi vihdoin antoi Do-Itin astua. Aluksi Trendi yritti rimpuilla pois Do-Itin alta, mutta pian huomasi, ettei homma ollutkaan yhtään ikävää, ja seisoi lopulta ihan tyytyväisenä paikallaan. Kokoerosta johtuen Do-It ei kuitenkaan osunut ihan kunnolla kohteeseen eivätkä jääneet nalkkiin. Trendille tämä hieman epäonninen kokemus oli kuitenkin selvästi tärkeä, sillä se tajusi homman idean ja kaikki ylimääräinen kieppuminen ja rimpuilu jäi kokonaan pois, ja välittömästi astumisen jälkeen tyrkytti itseään jo uudelleen, eli kovin ikävä kokemus ei tainnut olla.


Pidimme pienen lepotauon, ja myöhemmin illalla oli jälleen treffien aika. Nyt sekä Trendi että Do-It tiesivät, mitä ovat tekemässä, ja sopiva asettautuminen pieneen rinteeseen riitti tasoittamaan kokoeroa. Astutus sujui erittäin helposti, parissa minuutissa treffien alusta olivat nalkissa. Nyt alkaa siis armoton jännitys siitä, tuottiko treffit tulosta <3


Hieman jo läkähtynyt pariskunta

53 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page