top of page
  • emmilavikka

Toinen astutus ja paluumatka Suomeen

Trendi ja Do-It treffasivat uudelleen eilen aamuna (17. juoksupäivä). Pienten juoksuleikkien jälkeen molemmat totesivat, että aika on edelleen suotuisa ja pieneen rinteeseen asettautumisen jälkeen helppo ja nopea astuminen ja jäivät nalkkiin reiluksi vartiksi. Nämä olivat pariskunnan viimeiset treffit, sillä Do-Itin omistaja on kaasona ystävänsä häissä koko loppupäivän. Toivottavasti nämä kaksi onnistunutta astutusta tuottavat tulosta parin kuukauden päästä! Laskettu aika progen perusteella on ke 17.7.2024.


Isoja ja vähän pienempiä tassuja <3


Koska lauantain ja sunnuntain välinen lautta oli buukattu täyteen, vietimme lauantaina mukavaa turistipäivää Ruotsissa. Kävimme uudestaan lounaalla Örebron keskustassa kansainvälisillä ruokamarkkinoilla, ja sen jälkeen lähdimme vähitellen suuntaamaan kohti itää ja Tukholmaa. Matkan varrelle jäi Eskilstunan kaupunki, jossa en ole koskaan käynyt. Pysähdyimme ihan huvin vuoksi pienelle kierrokselle Eskilstunan kauniiseen vanhaan kaupunkiin. Keskustassa oli sattumalta meneillään jokin Pride-tapahtuma, ja ihmisiä oli paikalla valtavasti. Trendin ja Muikun äänivarmuus tuli testattua samalla, kun satuimme vahingossa live-konserttiin, jossa bassot pitävät melkoista jytinää. Sekä Trendi että Muikku suhtautuivat väenpaljouteen ja kovaan meteliin erittäin rennosti.Tytöt Örebrossa. Kumpa joku istuttaisi Suomessakin kaupunkien keskustaan kauniita kukkivia puita!


Eskilstunasta suuntasimme Mariefrediin, josta olin ottanut yöksi majoituksen. Kävimme katsomassa Gripsholmin linnaa, ja vietimme mukavan rauhallisen iltapäivän puistossa piknikillä ja kirjaa lukien. Muikku ja Trendi ovat kyllä mukavia helppoja matkakumppaneita, ja onneksi Ruotsi on erittäin koiraystävällinen maa, melkeinpä mihin tahansa saa ottaa koiran mukaan.


Tänään aamulla kävimme vakio-lenkkipaikassamme Hammarbybackenissa aamulenkillä, ja nyt olemme laivassa matkalla kohti Turkua. Trendi lähtee huomenna takaisin omaan kotiinsa Mikkeliin. Reissu on ollut kaikin puolin kiva ja onnistunut, ihanaa on ollut tutustua Trendiin paremmin nyt reissun aikana. Se on erittäin täyspäinen ja mutkaton koira, tuntuu monella tapaa hyvin tutulta ja samanlaiselta kuin Fisu ja Hukka. Myös Do-It oli ihana tyyppi, olen tosi tyytyväinen urosvalintaan ja toivon kovasti, että Trendi tulee tiineeksi.

45 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page